Onze nieuwe veldschuur

Door de Evergreen |
 4 maart 2023

Eindelijk is het dan zo ver: onze nieuwe veldschuur wordt in gebruik genomen. Het heeft lang geduurd voordat de Gemeente Helmond overstag ging en uiteindelijk de gewenste bouwvergunning heeft verleend.

Het heeft een aantal jaren geduurd met alsmaar bijkomende vragen en extra aanvullende informatie. HGC ‘Overbrug’ zat met de handen in het haar: met een alsmaar groter wordende locker-wachtlijst én een stevig groeiend ledental werd die veldschuur een bittere noodzaak. Nu is het dan zo ver dat vanaf 1 april 2023 de veldschuur in gebruik genomen gaat worden als locker-ruimte. Onze secretaris, Karin Asmussen, is inmiddels bezig met het toekennen en verdelen van de eenheden en zij probeert om met alle wensen van de immense locker-wachtlijst rekening te houden. Zij doet dit naar eer en geweten, maar alle wensen inwilligen lijkt een vrome wens. Onze veldschuur wordt in de toekomst te allen tijde beschikbaar en toegankelijk: er komt een elektronisch ontgrendelbare sluiting. Alle leden die gebruik maken van de locker-ruimte krijgen een eigen zender (‘druppel’), zodat zij naar eigen keuze over hun golfuitrusting kunnen beschikken.
De nieuwe lockerruimte is voorzien van onder- en boven-lockers in een bredere uitvoering, vooral bestemd voor de gebruikers van een elektrische golftrolley. De huurprijzen en de daarbij behorende kortingsregel van de diverse locker-ruimten zijn door de secretaris aan alle leden bekend gemaakt. De oude locker-ruimte wordt ontruimd en gaat dienst doen als opslagruimte voor De Enk Groen en Golf.

Verdere informatie omtrent de verdeling van de nieuwe lockers en de daarbij behorende procedures worden door onze secretaris afgehandeld.

Redactie Evergreen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This