Redactioneel…

Door de Evergreen |
 8 maart 2023

Sneeuwval

Terwijl ik dit stukje zit te tikken komt er op mijn telefoon een berichtje binnen: morgenochtend code oranje in Oos- Brabant vanwege sneeuwval. Laat ik nou net een vrolijk stukje willen schrijven over de naderende lente. Het groen in de tuinen begint weer uit te lopen, de bomen worden weer lichtgroen en de lentebloemen beginnen te bloeien. De winter ligt weer achter ons.

Maar ja, de vooruitzichten voor de seizoenopening op 12 maart zijn niet al te gunstig. Hoewel, het is nauwelijks te geloven als je naar buiten kijkt, maar bij de feestelijke opening van het seizoen zal het zonnetje zich laten zien, blijft het droog en loopt de temperatuur op tot minimaal tien graden. Dus wordt er massaal ingeschreven voor deze wedstrijd.

Een nieuw seizoen

Wij kijken ook uit naar de start van de NGF-competitie, die dit jaar – na drie coronajaren – weer kan plaatsvinden. Onze competitieteams zijn er klaar voor. Ook voor de dames en de heren begint op respectievelijk dinsdagochtend en donderdagochtend weer de zomercompetitie en onze wedstrijdcommissie heeft opnieuw een heel aantrekkelijk wedstrijdprogramma samengesteld. We hebben het afgelopen jaar vele nieuwe leden kunnen inschrijven. Hopelijk gaan die zich snel thuis voelen en gaan ze deelnemen aan de diverse wedstrijden.

Clubgevoel

Natuurlijk bepaalt iedereen zelf wanneer en met wie men gaat golfen, maar het lidmaatschap is zoveel meer als je je onderdeel kunt voelen van een mooie vereniging. Je zult dan ook snel ervaren dat de kurk waarop onze vereniging drijft bestaat uit onze vele vrijwilligers. En ja, als je enkele uurtjes over hebt, kijk dan eens of je bij een van de commissies een bijdrage kunt leveren. De redactiecommissie van ons clubblad Evergreen zou graag dit jaar twee nieuwe leden welkom willen heten. De voorzitter wil graag een gesprek met je hebben. Maak dan snel een afspraak via onderstaand telefoonnummer.

Ik wens iedereen een sportief en gezellig nieuw seizoen. En vergeet ook niet een aantal uurtjes door te brengen in ons aantrekkelijke clubhuis.

Voorzitter redactiecommissie Evergreen,
Fons Jacobs, telefoon: 06-53-148 982

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This