Afsluiting wintercompetitie

Door de Evergreen |
 3 april 2023
Op donderdag 30 maart hebben de heren van de Herenochtend hun wintercompetitie afgesloten.
We hebben deze winter 15 keer een 9-holes competitiewedstrijd gespeeld met gemiddeld zo’n 28 deelnemers. De beste tien behaalde scores hiervan telden mee voor het eindresultaat. Daarnaast werden 6 fun-wedstrijden georganiseerd – o.a. Texas Scramble, spel met een verdubbelaar, beste zes holes en een met drie hidden-holes – die niet meetelden bij de uitslag. Bij de afsluitende fun-wedstrijd waren er 40 deelnemers.
Anthony Weenink
Na afloop van de laatste wedstrijd werden, onder het genot van een kop soep en een broodje, de prijswinnaars van de wintercompetitie bekendgemaakt. De derde prijs was voor Joseph de Greef met 182 punten, de tweede prijs voor Anthony Weenink met183 punten en de eerste prijs voor Hans Manders met 184 punten.

Zomercompetitie 2023

Deze zomer beginnen alle wedstrijden om 9.30 uur. Er wordt gespeeld in vier competities: 18 holes Stableford beste 10, 9 holes Stableford beste 10; Ringerscore vanaf geel en Ringerscore vanaf rood. De eerste wedstrijd is op donderdag 13 april.

Donderdag 6 april gaan we met 36 golfers als voorjaarstrip naar Haus Bey in Duitsland. Kortom de belangstelling voor de Herenochtend is goed.
Namens de Herencommissie,
Frank de Wit

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This