Eerste competitiewedstrijd voor de Business Club – met een leuk presentje

Door de Evergreen |
 13 april 2023

De bijeenkomst op Goede Vrijdag 6 april 2023 start met een woordje van onze stralende en trotse Business Club voorzitter, Jeroen van Ganzenwinkel. Voor het vierde jaar op rij mag hij mededelen dat het aantal business leden is toegenomen, waarbij er nu zelfs sprake is van een record aantal leden.

Woord van de voorzitter van de Business Club-commissie bij de eerste wedstrijd

Wij als Business Club-commissie hebben in samenwerking met PeeTee Golfstore besloten u als gewaardeerd Business Club-lid een cadeau te willen aanbieden. Dit gezien de mooie groei van onze succesvolle Business Club met een record aantal zakelijke leden en als dank voor uw steun en lidmaatschap. Voor u als Business Club-lid hebben we een speciale witte polo van FootJoy met ons eigen Business Club logo ontwikkeld.

De groei van deze mooie club brengt andere uitdagingen met zich mee: een record aantal deelnemers van 72. Dit betekent een dubbele bezetting van de flights. Ook deze uitdaging is met succes volbracht. Binnen recordtijd zaten alle deelnemers aan hun welverdiende drankje en hapje. Ondanks het record aantal deelnemers zijn de wachttijden heel beperkt gebleven. De gezelligheid achteraf was des te groter. Met een paar aanpassingen in ons clubhuis (een paar statafels erbij) werd het perfecte plaatje gecreëerd.

Zoals bij het inleidende praatje werd gezegd, gaat het vooral om de verbinding en de gezelligheid, maar we ontkomen er niet aan ook iets te vertellen over de uitslag. De Longest Rood was een prooi voor Annemarie Cabret en de Longest Geel voor Stef van Gorp. De Neary werd gewonnen door Claudia van Hout en de Second Neary door Johan van Ras.

De top drie voor de dagprijzen zag er als volgt uit:

Derde plaats voor Rabobank onder leiding van Anne-Marie Graat, samen met longhitter Annemarie Cabret. De voornaam spreek je hetzelfde uit, maar geschreven is er een klein verschilletje. Tweede plaats was voor Harotex Toine verstappen, samen met zoon Giel, die naast een aardig balletje trappen bij Stiphout Vooruit ook een aardige bal kan slaan. De eerste prijs en daarmee dagwinnaars gaat naar De Wit BV, vertegenwoordigd door Willem van Zandvoort die samen speelde met Aljosa Studen. Gefeliciteerd samen. De fantastische avond kreeg een vervolg met een voortreffelijk buffet, maar bovenal ook veel gezelligheid.

De volgende wedstrijd staat gepland voor vrijdag 12 mei. Wees er op tijd bij, want 72 deelnemers is echt het maximum.

Aankomende wedstrijd ben ik (Ted van der Horst) er niet bij. Als iemand het leuk zou vinden om een stukje te schrijven over de wedstrijd van die dag, stuur dan even een mailtje naar ted@coachingenadvisering.nl.

Ted van der Horst

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This