Procup

Door de Evergreen |
 30 mei 2023
In alle vroegte hebben Addo de Voogd en Antoine de Blok – onze golfpro – hun golfronde gelopen en de par vastgesteld voor de Vossenjacht op 18 mei 2023.
Er was veel belangstelling, want 58 deelnemers hadden zich aangemeld voor deze wedstrijd. Vossenjacht is vorm van Strokeplay, waarbij op elke hole tegen een bepaalde score wordt gespeeld. De nettoresultaten van ‘de vos’ vormen de pars van de diverse holes. Na afloop van de golfwedstrijd wordt bepaald hoe alle deelnemers hebben gescoord t.o.v. ‘de vos’.

Winnaars Pro Cup

Ik ben degene, die het dichtst bij de score van ‘de vos’ is uitgekomen. Het is voor mij een hele eer dat ik de Procup heb gewonnen, want ik loop toch al heel wat jaartjes mee. Uit handen van Antoine de Blok heb ik deze Procup mogen ontvangen. Ook veel dank aan de wedstrijdleiding. Het was aangenaam golfweer, ik had gezellige flightgenoten en die hebben mij tot dit mooie resultaat gebracht. De afsluiting was ook nog een gezellige nazit op het terras met een goede verzorging door het horecateam.

Toos de Vries

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This