Handicart wedstrijd

Door de Evergreen |
 5 juni 2023

Tweede Pinksterdag – 29 mei 2023: Het Pinksterweekend is voorbij en dat betekent dat de jaarlijkse Handicart wedstrijd er weer op zit.

De dag begon voor mij al goed: ik trok mijn gloednieuwe sokken aan en rende vol enthousiasme de trap af om mijn sportersontbijt te gaan nuttigen. Met mijn nog gladde sokken gleed ik zo een paar traptreden naar beneden, maar ik liet het er niet bij zitten. Ik stapte in mijn golfschoenen, die overigens ook nieuw waren (met dank aan Peetee Golf) en reed naar de golfclub toe. Eenmaal aangekomen zag ik mijn medespelers en de sfeer binnen de flight was een fijne ervaring. De spanning viel meteen van mijn schouders en met de wind in mijn rug en het zonnetje op mijn gezicht begon ik aan de eerste paar holes.
Dries Swinkels kocht een door Huub van de Vrande gemaakt schilderij ter beschikking gesteld aan de Amerikaanse veiling t.b.v. de Stichting Handicart. Hij verkocht het door aan Ingrid van de Ven en schonk het bedrag aan de Stichting.

Geluk bij een ongeluk

Dit was pas de tweede keer dat ik meedeed aan een 18-holes wedstrijd. De val van vanochtend was blijkbaar volledig uit mijn systeem, want ik was in vorm en sloeg mooie ballen. Geluk bij een ongeluk, kan je ook zeggen. Doordat ik speelde met een hoge handicap, kreeg ik best veel slagen extra en dat was dan weer gunstig voor de punten. De laatste drie holes mocht ik het niet laten sloffen, maar ik was inmiddels wel moe; dus ik maakte mijn resterende Mulligans op, zodat ik hier en daar nog wat punten erbij kon sprokkelen.

Voor mijn gevoel speelde ik best wel goed, maar ik had nóóit verwacht dat ik eerste zou worden. Het was een echte verassing! Het is zó leuk dat je, ondanks een hoge handicap, toch kunt winnen. Samen met alle deelnemers, sponsoren en organisatoren brachten we de opbrengsten van de wedstrijd (veiling en het geld van de Mulligans) op voor een goed doel: Stichting Handicart. Hiermee is een bedrag van ruim € 2.500,= opgehaald, Geweldig! De prijzentafel was door de sponsoren goed gevuld. Er was voor iedereen wel wat wils. Het was al met al een goed georganiseerde dag, met dank aan de organisatie, de sponsoren en natuurlijk ook dank mijn flightgenoten, want ik heb het onwijs naar mijn zin gehad.
Hartelijke groeten,
Carrie Koolen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This