Ons klusteam

Door de Evergreen |
 15 juni 2023

We vinden het bijna vanzelfsprekend dat een aantal handige leden op onze accommodatie klussen verrichten. Maar is dit wel zo vanzelfsprekend?

Locker ruimte

Op een erg warme dinsdagochtend gaat de redactie eens kijken wat dit klusteam aan het doen is. In de inmiddels gereed gekomen veldschuur is een team van 7 ‘jonge mannen’ bezig om een honderdtal lockers te installeren en ik kan je vertellen dat dit geen eenvoudige klus is. Uit de oude lockerruimte worden de nog bruikbare lockers gesloopt en in de nieuwe ruimte weer opgebouwd. Die worden aangevuld vanuit pakketten met nieuwe lockers, die als een bouwpakket worden aangeleverd: dagen van monnikenwerk . Maar ze hebben een doel voor ogen: vanaf 1 juli zijn alle lockers beschikbaar voor hen die zich hebben aangemeld.

Waardevol klusteam

Met recht kan je stellen dat zonder dit team onze mooie accommodatie er heel anders uit zou zien en vergeet niet dan dat de contributie zou moeten worden verhoogd. Deze mensen verdienen onze waardering. Bijgaande foto’s geven een beeld van de recente werkzaamheden van deze vrijwilligers, waaruit zich inmiddels een ‘vriendenteam’ heeft ontwikkeld. Vrijwilligers die voor onze vereniging zo belangrijk zijn.

De nieuwe ruimte
Aan het werk
Zou jij ook enkele uurtjes beschikbaar hebben: er is altijd plaats in een van de teams. Meld je dan aan bij een van onze bestuursleden.
Namens de redactie Evergreen,
Fons Jacobs

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This