Businesscompetitie wedstrijd III

Door de Evergreen |
 3 juli 2023

Vrijdag 16 juni 2023 werd al weer de derde Businesswedstrijd gespeeld; met 52 deelnemers weer goed bezocht. Zoals te doen gebruikelijk druppelen de deelnemers binnen, sommigen ruim op tijd, sommigen net op tijd, maar allemaal altijd wel op tijd.

Na de koffie en een lekkernij volgt het welkomstwoord van de voorzitter, waarin onder andere werd aangekondigd dat na de wedstrijd de nieuwe polo’s zullen worden uitgereikt. Bij BC wedstrijd IV zullen we er in ieder geval mooi op staan met onze nieuwe BC-Overbrug polo. Na de mooie woorden begeven we ons naar de baan en verdelen we ons op over de diverse flights. Eenieder wenst elkaar veel succes, maar vooral ook veel plezier. Vandaag speelden we als verrassing de tweede 9 holes, waarbij hole 13 en op 15 een andere afslag kennen dan bij de eerste 9. Deze variatie is goed bevallen en die zullen we vaker gaan gebruiken.

Een eagle!

De onderlinge saamhorigheid is als vanzelfsprekend aanwezig. Zowel zakelijk als privé worden de diverse onderwerpen en nieuwsfeitjes besproken, maar bovenal is er veel plezier en wordt er veel gelachen.

Na een aantal holes te hebben gespeeld arriveerde ik met mijn flightgenoten op hole 12, alwaar de koker voor de second neary al in het gat stond. Twee namen stonden erop, als eerste die van Leon van Zon, gevolgd door Leon Buys. Leon Buys bleek hier dus een fantastische eagle te hebben geslagen. Complimenten!

Zo rond 19.00 uur neemt de spanning toe in verband met de aanstaande bekendmaking van de scores en de uitreiking van de diverse prijzen. Zeker omdat ik zelf met mijn flightgenoot Ferry van Leuken ook nog een kans maakte voor de top 3. Jeroen vertelde dat er goed is gelopen en er ook prima scores zijn: de nummers 1 en 2 met 22 punten en de nummers 3 en 4 met 21 punten.

Jammer maar tevreden voor deze stukjesschrijver eindigde Coaching en Advisering als vierde, GW storage met Wim van de Westerlo en Harm Drouen behaalde een mooie derde plek. Als tweede geëindigd HZ Industrial, Stef van Gorp en Erwin de Koning met een bruto score van 17. De terechte winnaar werd, mede door de mooie eagle, ACB International met Leon Buys en Marcel in het Veld met een bruto score van 18.

Verder prijswinnaars:
Leon Buys (second neary), Harm Drouen (neary), Esmee van Lieshout (longest rood) en Mark Dankers (longest geel).

Met de welverdiende BBQ en de heerlijk verfrissende drankjes bleef het nog lang gezellig. Dank ook aan het team van Gijs voor de wederom geweldige service. Top!

Tot de volgende!

Namens de commissie Business Club,
Ted van der Horst

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This