Helmonds Open 2023

Door de Redactie |
 31 juli 2023

Word jij de golfkampioen in Helmond? Op 24 september 2023 kun je strijden om deze titel tijdens het Helmonds Open Golfkampioenschap 2023. Deelname aan deze wedstrijd staat open voor iedereen die lid is van de NGF, ongeacht je handicap of leeftijd én of je nu wel of niet uit Helmond komt.

Deze 9-holes wedstrijd wordt gespeeld op de Helmondse Golfclub Overbrug en is verdeeld in twee categorieën/spelvormen:

Spelvorm
Exact Hcp 00.0-19.9
Individueel strokeplay
Exact Hcp 20.0-54.0*
Individueel stableford
*) Playing Handicap in deze categorie is maximaal 36

Prijzen:

Er zijn fantastische prijzen te winnen tijdens het Helmonds Open. De overall winnaar – degene die de 9-holes in het minst aantal slagen speelt – wint een greenfee voor 2 personen op Bernardus Golf in Cromvoirt (inclusief diner in het bijbehorende sterrenrestaurant. Verder zijn er onder meer greenfees te winnen voor The Duke Club in Nistelrode en op Golfbaan ’t Woold in Asten. Sla je op deze dag een hole-in-one? Dan win je een KIA die je wordt aangeboden door VDNS Helmond.

Programma:

Je ontvangt van ons per mail je starttijd. Die ligt – afhankelijk van het aantal inschrijvingen – tussen 10.00 en 15.00 uur. Voorafgaand aan je start ontvangen we je met koffie/thee en iets lekkers. De prijsuitreiking is rond 18:00 uur. We sluiten de dag af met een heerlijke barbecue verzorgd door D’n Dimpel. Er is natuurlijk ook muzikaal entertainment op deze speciale dag.

Inschrijven:

Je kunt je inschrijven via de aanmeldpagina op hgc-overbrug.nl/open. De prijzen zijn inclusief barbecue. De inschrijving loopt tot en met woensdag 20 september 2023.

Inschrijfkosten
Leden HGC Overbrug
€ 35,-
Overige deelnemers
€ 45,-
Golfclinic
€ 35,-

Eigen flight samenstellen?

Voor leden van HGC Overbrug is het mogelijk om een flight te reserveren. Je kunt dan met vier deelnemers in een flight lopen, ongeacht de handicap of categorie waarin iedereen speelt. Bovendien start je op primetime, rond het middaguur. Een eigen flight kost € 250,00. Heb je interesse? Neem dan contact op met Willy Giesbers (0653662277 of w.giesbers@chello.nl)

Inschrijving is gesloten.

Golfclinic:

Heb je (nog) geen GVB maar wil je wel graag een balletje slaan? Dan kun je op deze dag kennismaken met de golfsport in een speciale clinic van onze pro Antoine de Blok. Dit is een perfecte kans om (nog) niet-golfende familie of vrienden kennis te maken met de golfsport en samen deze dag op het Helmonds Open te beleven. Deelname aan de clinic is inclusief barbecue en kost € 35,00.

Vanaf 22 september zijn de flight-indeling en de starttijden op de website te vinden. Deze sturen we je ook per mail toe.

Wij zien er naar uit je 24 september op de Helmondse Golfclub te ontvangen.

Cie Helmonds Open
Addo de Voogd, Hein Ottenheijm, Leon van Zon en Willy Giesbers

Pin It on Pinterest

Share This