Het VAT OPEN

Door de Evergreen |
 6 juli 2023
Zaterdag 24 juni werd de wedstrijd ’t VAT OPEN gesponsord door Bavaria gespeeld. Goei weer, met maar liefst 64 deelnemers een zeer goede opkomst, leuke gezellige flight, dat doet wonderen. De wedstrijd verliep van begin tot eind heel lekker. Putten ging super goed.
Fred Berkers had de meeste punten in de categorie vanaf handicap 20.0. Ik werd door de gastheer Dries Swinkels als winnaar van ’t vat aangewezen. Gezellige dag geweest. Dank je wel organisatie en Familie Swinkels.

Uitslag:

Handicap tot 19.9
1. Ben Manders 37 stbf. Punten
2. Paul van Thiel 36
3. Frans Vinke 34

Handicap vanaf 20.0
1. Fred Berkers 40 stbf. Punten
2. Pieter van Geel 35
3. Harald van de Ven 35

In het totaal werden er 11 birdies geslagen

Groeten, Ben Manders

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This