Rijn Schellekens Trofee

Door de Evergreen |
 31 juli 2023

Ank, doe je mee met de Rijn Schellekens Trofee?  Natuurlijk was ik bekend met DE clash tussen de dames en de heren, maar nooit gedacht dat ik in een nabije toekomst mee zou kunnen doen vanwege verplichtingen op de dinsdag- en donderdagochtend. Maar wat bleek? Dinsdag 25 juli was voor mij een ‘vrije’ dag. Dus waarom niet inschrijven?

Na een gezellige ontvangst met een heerlijke versnapering en een warm welkom door Margaret Crooijmans gingen we van start. Alleen in het begin hadden we een niet noemenswaardig regenbuitje, voor de rest van de dag waren de weergoden ons goed gezind en hadden we prima golfweer.

Diny van Zuidam en ondergetekende waren aan elkaar gekoppeld. En dat bleek een match-made-in-heaven. Diny is een dieseltje en liep bijna foutloos de 18 holes. Met mijn soms wisselvallige spel was ik een prima aanvulling. Niet om op te scheppen, maar de putts gingen zowel bij Diny als bij mij vloeiend, wat onder andere resulteerde in een birdy op hole 6. Daarnaast waren Michiel van der Weijden en Frank de Wit bijzonder prettige flightgenoten.

Je voelt ‘m al aankomen: met 41 punten werden we de winnaars bij de dames. Een mooie tweede plek was er voor Monique de Wit en Helga Grijpstra met 39 punten. Zelfs overall behaalden we het beste resultaat, want bij de heren was de tweede plaats voor Hans Blanksma en Willy Giesbers met 38 punten en veroverden Ben Manders en Rini Oosthoek de eerste plek met 39 punten.

Het spannendste moment was natuurlijk wie dit jaar met de trofee naar huis mocht gaan. Net als de vorige keer is het de dames wederom gelukt de Rijn Schellekens Trofee te bemachtigen. Sorry heren……Nieuwe ronde, nieuwe kansen!
Al met al was het een prachtige dag die we gezamenlijk afsloten met een barbecue verzorgd door D’n Dimpel.

Heel veel dank aan de organisatie en natuurlijk aan de naamgever van de trofee. Dat het nog lang een jaarlijks terugkerende wedstrijd mag blijven.

Ank de Voogd, Diny van Zuidam

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This