Restauratiewerk door ons klusteam

Door de Evergreen |
 26 augustus 2023
Afgelopen dinsdag heeft het klusteam een begin gemaakt met het restaureren van het afdak, de plaats voor golfuitrustingen en handicarts. Vele jaren heeft het afdak al dienst gedaan, maar nu is het aan vervanging toe.
Het dak was gemaakt van vurenhout en dat heeft door weer en wind zijn beste tijd gehad. De pilaren zijn van hardhout en dus nog goed bruikbaar. De fundering is ook in goede staat en kan dus ook weer worden gebruikt. Het klusteam heeft de laatste maand al een forse klus geklaard met het monteren van een groot aantal lockers in onze nieuwe lockerruimte. Zo wordt dus stapje voor stapje een groot aantal zaken door het klusteam uitgevoerd.

Het afdak

Het team bestaat uit Joseph de Greef, Frank Raijmakers, Hans Brinkman, Frans Coolen, René Hermans, Roeland Raijmakers, Theo van Bragt, Hans Manders en Willy Giesbers. Diverse leden hebben een bouwachtergrond en dan is deze klus een kolfje naar hun hand. Op 23 augustus 2023 werd de dakbedekking geleverd door de Bouwmaterialenhandel en de komende dagen kan dan worden begonnen met het aanbrengen van het nieuwe dak.
HGC ‘Overbrug’ mag zich gelukkig prijzen met deze vrijwilligers. Om nog eens te benadrukken: het ballenrapen op en om de driving-range, het tuinonderhoud rondom het terras en bovengenoemde werkzaamheden werden en worden door dit klusteam uitgevoerd.

Bravo!

Redactie Evergreen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This