De Gouden Veger

Door de Evergreen |
 17 september 2023

Op woensdag 13 september werd de wedstrijd om de Gouden Veger gespeeld. Het betrof een wedstrijd over 9 holes voor de vrijwilligers die er drie keer per week voor zorgen dat de ballen op de driving-range worden ‘geveegd’.

De winnaar met de veger

Na een welkomstwoord door Frank Wolters en een dankwoord namens het bestuur door Willy Giesbers, zijn we rond 14.00 uur onder prima weersomstandigheden gestart. Ik zat zelf in een flight met Theo van Bragt en Frank Raijmakers. We hebben onderweg samen genoten van de gezelligheid en van het golfen. Frank had op hole 2 zelfs een kans op een eagle. Zijn afslag kwam weliswaar op de fairway van hole 1 terecht maar met een prachtige tweede slag lag zijn bal keurig op de green van hole 2. Uiteindelijk werd het een mooie birdie.

Rond 16.00 uur waren alle flights weer in het clubhuis en werd er nog gezellig geëvalueerd onder het genot van een hapje en een drankje. Eén van onze vegers, Theo Stockx, werd door Willy nog even in het zonnetje gezet, vergezeld met een bijpassende envelop met inhoud. Hij heeft namelijk onlangs voor de honderdste keer zijn bijdrage als veger geleverd, samen met zijn vader René.

Tot slot was er natuurlijk nog de prijsuitreiking. De winnaar van 2022, Leo van Veghel, mocht voor dit jaar de Gouden Veger uitreiken aan ondergetekende, Hans Siebers, met een score van 20 Stableford-punten, één punt meer dan mijn flightgenoot Frank. Daarnaast waren er nog andere prijzen te verdienen.

Hieronder alle winnaars nog even op een rijtje:
De Gouden Veger               : Hans Siebers
De neary op hole 6             : Frank Raijmakers
De sneary op hole 3           : René Stockx
De longest op hole 2           : Hans Siebers

Bij dezen wil ik, namens alle aanwezigen, iedereen bedanken die deze middag mogelijk heeft gemaakt. We kunnen natuurlijk nog nieuwe vrijwilligers gebruiken voor ons veegteam. Als je informatie wilt over de werkzaamheden dan kun je contact opnemen met Frank Wolters: f.wolters@bbhmail.nl, of 06-15-35 45 32. Wellicht mag ik dan in 2024 de Gouden Veger aan jou uitreiken.

Hans Siebers

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This