Gesprek met de sponsor VDNS

Door de Evergreen |
 7 september 2023

24 september Helmond Open. Wie gaat er met een splinternieuwe KIA Picanto naar huis? Aan tafel bij Frank van den Nieuwenhuijzen (62) blijkt al snel dat we hier te maken hebben met een enthousiaste ondernemer met visie en ambitie.

Begonnen in een klein autobedrijf in het centrum van Helmond spreek ik nu met hem op een locatie van 13.000 vierkante meter over twee etages aan de autoboulevard Helmond. Met zes automotive bedrijven en enkele deelnemingen heeft hij zo’n honderd werknemers en een omzet van bijna 100 miljoen. Kortom, een selfmade man met visie en ondernemingskracht. Al dertig jaar een echte Helmondse onderneming, waarbij hij al die jaren zoveel mogelijk samenwerkt met Helmondse bedrijven.

Ondernemingsvisie

Hij heeft zijn bedrijf opgebouwd vanuit de visie van een totaalconcept: ‘alles onder één dak’. Hiermee wordt bedoeld dat alles op autogebied vanuit één locatie gebeurt . Zo verkoopt hij niet alleen nieuwe (VDNS) en gebruikte auto’s van alle merken (v.d. Nieuwenhuijzen Auto’s), maar heeft hij ook een eigen leasemaatschappij (Brabant Autolease), een verzekeringsportefeuille via Bovemij en een autoschadebedrijf (Autoschade Helmond). Hij verkoopt auto’s in heel europa, ook via Internet, levert die op locatie via een eigen autotransporter met een capaciteit van vijf auto’s en heeft eigen afleverspecialisten in dienst. Afgelopen jaar heeft Autodroom Helmond 3.000 auto’s verkocht, waarvan de helft occasions Zijn bekendste merken zijn KIA en Suzuki, waarvoor VDNS de officiële dealer is.

Trots

Met terechte trots vertelt hij dat VDNS vorig jaar opnieuw is uitgeroepen tot Nederlandse KIA-dealer van het jaar. Ook behoorde hij tot de tien beste KIA-dealers van Europa. Het gaat daarbij niet alleen om aantallen verkopen, maar er ook om service, klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid, inrichting van het bedrijf en financiële stabiliteit. Eén op de vier nieuwe auto’s die in de regio Helmond worden verkocht komt van VDNS en v.d. Nieuwenhuijzen Auto’s.

Golf

Wat heeft Frank met onze mooie golfsport? Zo op het oog niet zoveel. Van zijn drie kinderen, Niels (26), Sven (20) en Meike (18), is alleen Sven regelmatig op onze accommodatie te vinden. Zijn vrouw Marlies heeft wel het GVB, maar golft niet regelmatig. Veel klanten en kennissen van Frank zijn lid van onze vereniging en, niet onbelangrijk, het gezin Van den Nieuwehuijzen woont op een steenworp van onze accommodatie. Dus Frank heeft beloofd voor volgende zomer het GVB te gaan halen en Business Lid van onze club te worden.

De auto

Helmond Open 9-holes wedstrijd op zondag 24 september a.s.

Het wordt zondag 24 september weer een spannende dag. Dan vindt opnieuw, na twee corona jaren, de strijd plaats om het open Helmonds kampioenschap golf. In een wedstrijd over negen holes, verdeeld over vier categorieën (jeugd en handicaps), wordt gestreden om deze felbegeerde titel. Inschrijven is nog mogelijk via de website van HGC ‘Overbrug’. Dit geldt zowel voor leden als niet-leden. En, ja hoor, dankzij Frank van den Nieuwenhuijzen is het ook weer mogelijk om met een gloednieuwe KIA Picanto naar huis te gaan. Daarvoor moet je wel op hole 6 een hole-in-one slaan, oftewel met je eerste slag de bal in de hole slaan.

Dat kan ook jij zijn!!!

Redactie Evergreen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This