GW Storage-competitie

Door de Evergreen |
 24 september 2023
De GW Storage-competitie is al een heel eind gevorderd en de kwartfinalisten zijn bekend. Hieronder een update.
De GW Storage-competitie 2023 zijn we in april gestart met 68 deelnemers, verdeeld over 16 poules. Gedurende de maanden april, mei en juni werden vele wedstrijden gespeeld. Van de 112 geplande wedstrijden zijn er uiteindelijk 99 doorgegaan. De nummers 1 en 2 van elke poule werden door loting in acht poules verdeeld. Hier bleek de wedstrijddiscipline verbeterd, want van de 48 geplande wedstrijden zijn er 46 doorgegaan, zelfs wedstrijden die geen invloed meer hadden op een kans voor de kwart finale. Dit getuigt van een juiste wedstrijdmentaliteit.
Alles voor de Cup…
De loting is verricht zonder te kijken naar geslacht of naar de resultaten in de vorige wedstrijden. Na een kleine 150 wedstrijden zijn door loting de onderstaande kwartfinales tot stand gekomen. Wel mooi dat we in de kwartfinale vier dames en vier heren hebben.
De uitslag van de loting voor de kwart finales:

  • Albert van der Meijs tegen Fred Berkers,
  • Marielle Konings tegen Ellen Claessen,
  • Claudia van Hout tegen Harald van de Ven en
  • Esmee van Lieshout tegen Frans Vinke.
De halve finales en de finale worden op zondag 1 oktober gespeeld. Na de start van de halve finales willen we een 9-holes wedstrijd organiseren voor alle leden. De wedstrijdvorm is onbekend en het aantal deelnemers gelimiteerd om de doorloop van de finale van de GW Storage-competitie niet de vertragen.

We wensen alle kwartfinalisten veel succes.

Met GW Storage golfgroeten,
De wedstrijdleiding Frans en Leon

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This