Het Tuinteam aan het werk

Door de Evergreen |
 20 september 2023

Op vrijdag jl., een zonovergoten dag, zijn Theo, Hendrik, Anne-Marie en Els aan het werk gegaan om op de kop van ons parkeerterrein de nodige werkzaamheden te verrichten.

Het Tuinteam heeft in de afgelopen weken en maanden al heel wat werk verricht, zoals het bijhouden van de bloembakken bij het terras van ons clubhuis, het knippen van de heggen, het tuinonderhoud en de entree naar het paviljoen, maar ook een aantal verbeteringen/wijzigingen aangebracht tijdens de renovatie van het afdak. Ook zorgen zij ervoor dat onze bloembakken elk seizoen weer van seizoensgebonden bloemen/planten worden voorzien. Het doel is dat het aanzien van het paviljoen van onze golfclub én het terras elk seizoen een fraaie uitstraling hebben.

Met de Open Helmondse Golfkampioenschappen op onze golfbaan in het vooruitzicht is het uiteraard van groot belang dat de gehele golfaccommodatie er prachtig uitziet.

We hebben allemaal kunnen zien en merken dat door alle klusteams weer veel werk is verzet, zoals de inrichting van de nieuwe lockerruimte, het renoveren van het afdak, het gehele tuinonderhoud en het regelmatig golfballenrapen op de driving-range. HGC ‘Overbrug’ kan met recht trots zijn op deze geweldige groep vrijwilligers, ieder met zijn of haar deskundigheid en ambitie. Prima gedaan en we gaan er op 11 oktober a.s. een mooie golfdag van maken!

Redactie Evergreen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This