Tip van de pro

Door de Evergreen |
 28 september 2023

Golflessen in de winter

Ondanks dat we nu nog volop genieten van het prachtige najaar, loopt het seizoen toch alweer ten einde en staat de winter voor de deur. Het ideale moment om een aantal golflessen te gaan nemen om zo volgend seizoen nog beter van start te kunnen gaan.

Maak samen met mij een plan voor de komende zes maanden, om aan je technieken te werken, zodat die verbeterd kunnen worden. Ik heb twee mooie aanbiedingen voor de komende maanden. Dan ben je in het voorjaar klaar om je handicap te gaan verlagen. Kortom, meer spelplezier in de zomer, je handicap verlagen, je technieken verbeteren, lekker buiten bewegen en gezellige mensen ontmoeten.

Maak gebruik van de speciale winter actie.

Golfprofessional,
Antoine de Blok

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This