Bericht van de voorzitter

Door de Evergreen |
 24 oktober 2023

Dankzij regen en zonneschijn is onze baan afgelopen jaar flink bekomen. De baan, en met name de fairways, is dit jaar goed hersteld. Ook is er herstel ten aanzien van het ledenaantal. Dit is en blijft een heel belangrijk aandachtspunt voor de toekomst. Plezier voor onze leden en een betaalbare contributie zijn daarbij de uitgangspunten.

Accommodatie

Na de vele investeringen in de afgelopen jaren is dit jaar ook de veldschuur gerealiseerd met een uitbreiding van de lockers en stalling voor de buggy’s. Ook de renovatie van de overkapping voor de trolleys is in uitvoering. Complimenten voor de bouwers.

Wedstrijden

Tot mijn genoegen heb ik mogen constateren dat de wedstrijden over het algemeen goed worden bezocht. Het golfseizoen loopt echter langzaam ten einde. De laatste punten voor de ‘Golfer en Golfster van het jaar’ worden verdeeld, het blijft een spannende strijd!

De finalewedstrijden van zowel de Mixed Matchplay- als de Matchplay-kampioenschappen zijn gespeeld; een spannende competitie met de nodige verrassingen, zoals we van Matchplay gewend zijn. Alle winnaars: van harte gefeliciteerd met deze prestatie!

Op de laatste zondag van september werd de Helmond Open gespeeld. Een prachtige vijfde editie met bijna 150 deelnemers, in uitstekend weer en in een mooie ambiance. Dank aan alle organisatoren voor het organiseren van al deze prachtige wedstrijden.

Tenslotte

De vereniging is niets zonder vrijwilligers. Zonder de inzet van vrijwilligers en commissieleden en medewerkers van De Enk en D’n Dimpel kan dit allemaal niet plaatsvinden. Ik ben trots dat deze vereniging met bijna 100 vrijwilligers die de drijvende kurk van de vereniging zijn en ik ben hen dan ook zeer erkentelijk voor hun belangrijke bijdrage. Zoals al eerder aangekondigd, vindt op maandag 29 januari 2024 de Algemene Ledenvergadering plaats.

Ik wens u veel speelplezier tijdens de komende wintermaanden en ik hoop u graag vaak, als vanouds, weer op onze mooie stadsparkbaan te kunnen ontmoeten.

Uw voorzitter,
Wim van de Westerlo

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This