Finaledag Business Competitie

Door de Evergreen |
 8 oktober 2023

Vrijdag 13 oktober 2023 is het weer zover: de finaledag van de geweldige Business Competitie 2023. De inschrijving staat open, zorg dat u erbij bent. We verwachten wederom veel aanmeldingen, zo op de laatste dag voor de (school) herfstvakantie.

Hoe kun je het weekend – en voor sommigen een vakantie – beter beginnen met een potje golf, een drankje en een hapje. We verwachten zonnig weer, dus vergeet niet de door CatchSystems B.V. geschonken golfcap op te zetten. Misschien val je in de prijzen – zoals de gebruikelijke “PEETEE” golfcheque – en de door leden van de Business Competitie geschonken ballen. Daarnaast gebeurt het dat er nog andere mooie prijzen te verdelen zijn, zoals bij de laatste wedstrijd ook het geval was in de vorm van een mooi samengesteld pakket, geschonken door Mark Verkoelen namens Nico Berkers Kantoorefficiency B.V. Als organisatie, maar ik spreek denk ik ook namens de leden van de Business Competitie, waarderen wij dit initiatief enorm.

Nog even een terugblik op vrijdag 22 september 2023. Het moest er een keer van komen, het was minimaal, maar ze waren er wel: regendruppels. Voor mij de eerste keer in vier jaar Business Competitie golf. Ik ga ervan uit dat we nu ook weer vier jaar verder kunnen zonder regendruppels. Mooie en terechte winnaars die dag waren op Longest Drive rood Dieke Sengers, op de Longest Drive geel Mark Dankers, op de Second Neary Toine Verstappen en op de Neary Lorentz Werts. Winnaar van de dag was Van Hout Group 2, gevolgd door Stand-In en VDE. Door toepassing van diverse formules, hoefde Mark Verkoelen, die samen met Harrie Swinkels speelde onder Remat Chemie en vierde was geworden, niet zijn eigen geschonken prijs mee naar huis te nemen.

Vooruitblik naar vrijdag 13 oktober 2023

Voor een aantal deelnemers staat er nog iets op het spel op vrijdag de dertiende. Wie gaat de Business Competitie 2023 afsluiten als overall-winnaar. Kanshebbers voor de drie ereplaatsen zijn o.a. (top 4) Rivez (Gerard Groot), ACB International , Van Hout 2 en Coaching en Advisering. Het gaat hierbij uiteindelijk om de vijf beste scores van zeven wedstrijden. Allen hebben nog kans op deze mooie eretitel. Voor velen van de deelnemers gaat het niet zozeer om het winnen, Waarschijnlijk zouden ze anders ook wel beter golf-spelende gasten uitnodigen, zichzelf het spelletje meer bekwaam maken, de avond ervoor op tijd naar bed gaan of een duikboot meenemen. Het gaat ze vooral om de fun en de leuke dag die ze hebben. Daar staan we zeker om bekend en dat willen we ook graag zo houden.

Wat we nog graag willen vermelden is dat wij als Business Competitie golf ontzettend blij zijn met onze gastheren en -dames die namens D’n Dimpel zorgen voor de fantastische Business Competitie middagen en avonden. Heel veel dank daarvoor.

Namens de commissie Business Competitie,
Ted van der Horst

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This