Vrijwilligerswedstrijd

Door de Evergreen |
 15 oktober 2023
Afgelopen woensdag 11 oktober vond de jaarlijkse vrijwilligerswedstrijd plaats. Er hadden zich 57 leden aangemeld. Het was prachtig golfweer en de wedstrijdleiding, Addo de Voogd, had weer flink moeten puzzelen om alles op ordentelijke wijze in te plannen. Hij vroeg om begrip op te brengen voor de hoge bezetting en wenste ons een aangename golfwedstrijd. Voor de aanvang van de wedstrijd werd een groepsfoto gemaakt op de putting-green.
Na 2,5 uur kwam iedereen weer opgefrist op het terras om gezamenlijk het glas te heffen. Onze voorzitter, Wim van de Westerlo, had nog een korte toelichting over de gang van zaken binnen onze golfclub. Zo memoreerde hij dat het aantal vrijwilligers bijna honderd is. Ook benadrukte hij het belang van dit aantal voor onze golfclub en merkte hij op dat door de inzet van dit grote aantal vrijwilligers dit jaar een fors bedrag is bespaard. Te denken valt aan de nieuwe lockerruimte, het afdak voor de golfuitrusting, het tuin- en terrasonderhoud, de driving-range en het ballenrapen.
Ook kondigde hij aan dat dit is zijn laatste toespraak voor de vrijwilligers was en werd onze nieuwe penningmeester, Jean Pierre Adams, in het zonnetje gezet. Vervolgens ging hij, samen met Karin Asmussen, over tot het bekendmaken van de diverse winnaars, zoals de longest voor zowel dames als heren, de neary en de second neary voor dames en heren. Het hoogste aantal Stableford-punten werd behaald door Harrie van de Rijdt, tweede werd Frans Coolen en gedeeld derde werden Tessa Meulendijks-Hermans en Piet de Jager.

De voorzitter aan het woord

Na de wedstrijd

Er werd nog lang en gezellig nagepraat en na het goede buffet keerde iedereen huiswaarts.

Redactie Evergreen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This