Redactioneel…

Door de Evergreen |
 22 maart 2024

Als ik dit stukje schrijf, is het buiten 18 graden en zonnig. Wat hebben we uitgekeken naar een dergelijke dag. Hopelijk volgen er nog vele, want deze winter gaat de boeken in als nat en wisselvallig. Vaak hebben we dan ook moeten meemaken dat de baan gesloten was. Veel winterse wedstrijden hebben dan ook geen doorgang kunnen vinden. Dat is niet eerder voor gekomen in de nog jonge geschiedenis van onze baan.

Toch lichtpuntjes

In vergelijking met andere golfbanen hebben we toch nog regelmatig een balletje kunnen slaan. Door de inzet van onze baancommissaris en van de greenkeepers was het tóch nog mogelijk om een aantal keren te golfen; soms twee keer vijf holes of twee keer zeven. De holes 3 en 4 zijn er langdurig uit geweest. Maar toch, we waren buiten en hebben ons ook in het clubhuis kunnen vermaken. Hopelijk doen de lente en de zomer deze natte winter snel vergeten. De zomercompetities voor de dames en de heren staan op het punt van beginnen. We kijken er naar uit. Wat rest is onze dank uit te spreken aan hen die het mogelijk hebben gemaakt om af en toe toch een golfgevoel te kunnen hebben.

Nieuwe voorzitter

In de Algemene Ledenvergadering in januari heeft Wim van de Westerlo de voorzittershamer overgedragen aan Bjorn Houben. Het is even wennen aan het idee om de oud-voorzitter op onze accommodatie te ontmoeten omdat hij gewoon een balletje komt slaan.

Zijn kennis en kunde blijft hij gelukkig wel benutten als lid van de baancommissie. Met recht een erelid! Wim, geniet er van. Met Bjorn hebben we een voorzitter met weer een geheel eigen stijl. We verwachten veel van hem en zien de toekomst met vertrouwen tegemoet. Binnenkort zal Bjorn zich nader voorstellen via de Evergreen.
De redactie wenst iedereen een fijn nieuw golfseizoen toe met vooral veel ups en weinig downs.

Voorzitter redactiecommissie Evergreen,
Fons Jacobs

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This