Seizoensopening Business Club

Door de Evergreen |
 26 maart 2024
De gebruikelijke seizoensopening voor de Business Club leden (zonder gast) stond voor vrijdag 15 maart op het programma. Wat een natte winter hebben we achter de rug. Desondanks zijn er toch een aantal die hards geweest die nog regelmatig in binnen- en buitenland een balletje hebben geslagen.
Echter, voor de meeste van de deelnemers was het na oktober weer de eerste keer dat ze clubs weer in handen gingen nemen. Op het laatste moment ontvingen we nog één afmelding vanwege het voorspelde regenachtig weer. Deze persoon zal achteraf waarschijnlijk spijt hebben gekregen, aangezien er geen druppel is gevallen en nog meer omdat het een zeer geslaagde, maar vooral ook gezellige, middag/avond is geworden.
Met enige creativiteit – en met veel dank aan Hein – was het tot verbazing van de deelnemers gelukt om een 9-holes wedstrijd uit te zetten, zonder een bepaalde hole twee keer te spelen. Met een korte hole 4 en een extra hole op het putt-veld tegenover het clubhuis is het een uitdagende en volwaardige wedstrijd geworden.

Nog maar even kort de prijswinnaars van deze dag:

Longest rood: jaja Claudia van Hout,
Longest geel: Michiel Hoederkamp.
De neary op 6 was een prooi voor Mark Dankers.
Net buiten de prijzen met plaats 5 Willem van Zantvoort en op plaats 4 Mark Verkoelen. Met een paar mooie slagen, maar een aantal mindere putts, toch nog op de derde plek gekomen, Leon Buys. Een mooie en verdiende tweede plaats voor een geweldig spelende Jurgen Peeters. Op de eerste plaats de man die zijn goede spel van 2023 voortzet, en binnenkort, als het weer het toelaat, opnieuw wat kaarten gaat schrijven… Mark Dankers. Proficiat!!

De Winnaars

De door PEETEEGOLF gesponsorde waardebonnen zullen weer goed besteed gaan worden.

Winnaars seizoen 2023

In november maken we, zoals gebruikelijk, de overall-winnaar van de Business Club competitie bekend. Deze uitslag gaat over de beste vijf wedstrijden. Jammer genoeg begon afgelopen jaar de ‘moesson’ in november, waardoor de wedstrijd toen geen doorgang heeft kunnen vinden.

We zijn echter de kanjers die om deze eer hebben gestreden niet vergeten. Na een mooie strijd met Coaching & Advisering (vierde) is afgelopen jaar Rivez met 101 punten als derde geëindigd. Met één punt meer is terecht als tweede geëindigd ACB International. Maar torenhoog uit stekend boven alle andere Business Club deelnemers met 106 punten op de eerste plaats Van Hout Worldwide 2. Het beeldje uitgereikt door onze voorzitter werd naar volle tevredenheid in ontvangst genomen door de van oor tot oor stralende Claudia van Hout. De bijbehorende wisseltrofee hopen we spoedig nog te kunnen overhandigen, aangezien er een voormalig winnaar (overigens volkomen terecht) nog thuis van aan het genieten is.
Na een gezellige dag maken we ons weer op voor onze volgende Business Club wedstrijd op vrijdag 5 april – zoals gebruikelijk mét gast – en hopelijk net als afgelopen jaar met veel deelnemers. Wij verheugen ons op uw komst.

De Business Club commissie

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This