Even voorstellen…

Door de Evergreen |
 2 april 2024
Ik ben Roel Dielis, ik ben 47 jaar, in Geldrop geboren en woon al ruim twintig jaar in Aarle-Rixtel. Sinds augustus 2023 ben ik werkzaam bij de Enk Groen & Golf. Ik werk een halve week bij de HGC ‘Overbrug’ en een halve week bij Golfclub ‘De Stippelberg’.
Daarvoor heb ik 27 jaar bij Hans Eijkelenburg – een biologische groenteteler in Gemert – gewerkt. Vanwege het bereiken van zijn pensioen, hij werd 70 jaar en hij had geen opvolger, is het bedrijf gestopt.

Roel

Toen dit bekend werd, ben ik door Wibo (onze Wibo!) benaderd om bij de Enk Groen & Golf te komen werken. Hans Eijkelenburg is namelijk de oom van Wibo en zo is het snel gegaan. De Helmondse golfers zullen mij voortaan regelmatig aan het werk zien en dat werk bevalt mij prima.

Roel Dielis
Redactie Evergreen

Sponsoren

  • GW Storage
  • Engelbert Obers
  • Pete Norman
  • Rijn Schellekens
  • Bart Spoormakers
  • Frans van den Heuvel

Pin It on Pinterest

Share This