Einde zomercompetitie Herenochtend

Op donderdag 7 juni jl. was het erg gezellig in ons clubhuis. Om 11.00 uur verzamelden zich meer dan 40 heren voor een rondje golf: afsluiting van de zomercompetitie.Toen voorzitter Harrie van de Rijdt om 12.00 uur het welkomstwoord had gesproken, werden...

Lady of the Year 2019

Iedere dinsdagochtend maken de dames van HGC ‘Overbrug’ zich op voor een gezellige, spannende wedstrijd. En steeds weer proberen in de buffer te spelen of misschien een keer zό goed eindigen dat je je handicap verlaagt!

Tien

Het jaar loopt teneinde. Een mooi moment om even achterom te kijken. 2019 is het eerste volle jaar dat het echtpaar Madeleine en Bob ons clubhuis beheren.

Ingebedde bal

Per 1 januari 2019 spelen we volgens nieuwe golfregels. Een van de aanpassingen betreft de regel voor een golfbal die ingebed is in de grond.

Redactioneel

Ik weet niet hoe het u vergaat, maar voor mij geldt dat ik aan het einde van dit seizoen kan terugblikken op een mooi golfjaar. Niet wat betreft mijn golfsuccessen. Daar praat ik liever niet over. Maar wat betreft het clubgevoel mag je toch spreken van een mooi jaar.