De Nieuwegeinse Golfclub

De baan ligt globaal gezien tussen het Amsterdam-Rijnkanaal en de A27 in een polderlandschap. Er is een mooi clubhuis en in de receptie zitten op alle dagen caddiemasters, die in dienst bij de club zijn. Omdat de contributie voor onbeperkt speelrecht € 1.215,= is, bijna € 500 meer dan die bij ons, beschikt de club over voldoende financiële middelen.

President’s Cup

Zondag 7 juli 2019 kan weer worden bijgeschreven als een van de hoogtepunten van dit nog lopende golfseizoen van HGC ‘Overbrug’. Een voorzitter die de leden uitnodigt om met hem te spelen om het felbegeerde blauwe club-colbertje, toebehorend aan de winnaar van deze prestigieuze wedstrijd.

Paraguay, wat kun je mooi zijn

In mijn bankiersloopbaan, die ergens midden jaren zeventig begon, werkte ik in verschillende disciplines en ook diverse keren in buitenlandopdrachten. Zoals in het zuidelijke Encarnacion. Een leuke plaats maar met vrijwel geen weekendvertier…

Recepten van topgolfers

Al geruime tijd komt er in iedere Evergreen een recept van JUIST! catering waar u thuis mee aan de slag kunt. De Evergreen is echter een blad gemaakt door onze leden voor onze leden en in dat kader gaan we proberen of we een aantal leden bereid krijgen om hun favoriete gerecht te delen met onze leden.

Handicart wedstrijd

De thuisblijvers hadden dit keer ongelijk. Onder prachtige weersomstandigheden vond op Tweede Pinksterdag deze wedstrijd plaats. Vierenveertig leden vonden het de moeite waard om aan deze wedstrijd, met een tweeledig doel, deel te nemen.

Vossenjacht

Het was een mooie dag op Hemelvaartdag. Het was ook de laatste keer voor Sandy als pro om dit keer, samen met de nieuwe pro Antoine, de par van de baan te bepalen.