Paaswedstrijd

Op paasmaandag 2019 gingen 43 deelnemers van start voor een zogenaamde fun wedstrijd. Er werd gespeeld tegen de par van de baan. Dus bij een netto score, na bijtellening van de strokes per hole conform de handicap, kon men een + scoren voor een resultaat onder par, een O voor een par en een – voor een score boven par. Een leuke wedstrijd, niet eenvoudig maar wel een snelle wedstrijd over 18 holes.

Afscheid van Sandy

Per 1 april a.s. is het zover. Sandy is niet langer meer onze golf professional. Meer dan 12 jaren, bijna 10.000 cursisten verder en diverse leden geprobeerd hebbende het golfresultaat beter te maken, verdwijnt de leraar die voor de club van grote betekenis is geweest.

TIEN

Het is al weer een half jaar geleden dat Simol haar intrede deed in het clubhuis van de Helmondse Golf Club Overbrug…