Opfris Cursus & APK Golf Keuring

Als u inmiddels over enige golfvaardigheid beschikt maar nog geen handicap heeft, of wel een handicap heeft maar die graag wil verlagen, dan heeft golfschool Arthur Kleeven een uitstekend aanbod.
In een serie van 5  lessen van 50 minuten worden de basisslagen swing, putten, chippen, pitchen en bunker uitvoerig met u doorgenomen. Ideaal om het golfseizoen mee te beginnen! Of u stelt uw eigen programma voor deze 5 lessen samen met uw Pro.

LES 1    Swingen met ijzers en hybride

Een goede basis is en blijft de voorwaarde om uw swing soepel en natuurlijk uit te voeren. In deze les wordt aandacht besteed aan de grip, het oplijnen en de juiste lichaamshouding. Daarnaast kijken we naar impact, clubblad en balvlucht.

LES 2    Putten

Alle basisprincipes van het putten worden in deze les behandeld. Een goede beheersing van het putten is belangrijk omdat deze slag uw score in hoge mate bepaalt. Naast korte en lange putts wordt er veel aandacht besteed aan het leren “lezen” van de green en het opbouwen van een juiste routine. Voorkomen van 3 putts of erger.

LES 3    Chippen versus Pitchen

Technische onderwerpen zoals grip, de balpositie en de uitvoering van deze slag worden gecombineerd met oefeningen voor het ontwikkelen van gevoel voor lengte en richting. U wint veel slagen na het volgen van deze les!

LES 4    Swing met de Driver

We nemen eerst de set up van de driver door. Daarna gaan we kijken of we de bal neerwaarts of opwaarts raken. Tevens kijken we waar de bal op het blad komt en waarom er een curve aan de bal zit en wat hiervan de oorzaak is.

LES 5    Bunker

Angst voor de bunker? Niet meer nodig! Door de juiste basishouding, balpositie en gewichtsverdeling wordt het eenvoudig om goed uit de bunker te komen en kan deze slag bijdragen aan het verbeteren van uw score.

Bij 4 personen
Bij 3 personen
Bij 2 personen
Bij 1 persoon
Kosten per persoon
€ 90
€ 110
€ 135
€ 230

U kunt contact opnemen met Golfschool Arthur Kleeven Tel: 06 41 22 39 92 Email: info@arthurkleeven.nl

Pin It on Pinterest

Share This