Helmondse Golfclub ‘Overbrug’

9 Uitdagende Holes

Helmondse Golfclub ‘Overbrug’

9 Uitdagende Holes

 Controleer de Baanstatus of buggies zijn toegestaan vóór u gaat golfen!

Horeca gesloten i.v.m. Coronamaatregelen

U kunt tot 7 dagen vooraf uw starttijd boeken (maximaal 2 spelers per starttijd), Vanaf 10 maart 2021 mogelijkheid tot starten met 4 spelers per starttijd mits opgesplitst in 2 flights van 2 personen, die zich duidelijk als aparte flight bewegen.
Voor leden reserveren via de website of golfapp; voor greenfeespelers door telefonisch contact op te nemen met onze caddiemaster. Onze caddiemaster is bereikbaar vanaf 08u30 tot 16u30 op 06 4559 8126.

telefoonnummer horeca 0492 330899

UPDATE 03-03-2021!

Natuurlijk golfen binnen de stadsgrenzen

De Helmondse Golfclub ‘Overbrug’ is gelegen aan de rand van de bebouwde kom van Helmond en grenst aan een natuur­kern­gebied en het riviertje de Scheve­lingse­loop. De baan beschikt over 9 holes, par 71,  (op 18 holes gespeeld, 4 holes par 5, 9 holes par 4 en 5 holes par 3). De smalle fair­ways, de grote bunkers en de water­partijen maken tezamen met de geondu­leerde greens een nauw­keurig spel noodzakelijk.
Op het complex zijn tevens aanwezig een driving range met 5 over­dekte en 5 onover­dekte afslagp­laatsen, een approach­green en een putting­green. Uiteraard kunt u ook lessen volgen, uw GVB behalen en gebruik maken van onze horeca­facili­teiten.
In 2016 heeft een uitgebreide recon­structie van de baan plaats­gevonden, om te komen tot de mooiste 9 holes golf­baan van de regio. In de kant­lijn worden nog diverse verfijningen van het complex uitgevoerd.

Word ook lid van onze prachtige nieuwe baan!

Golf is cool...

…en allang geen individuele sport meer!

Pin It on Pinterest