Opteeën verplicht!

Opteeën verplicht!

Het winterseizoen ingegaan. In deze periode is de baan extra kwetsbaar en gevoelig voor schaden. Het gras herstelt zich dan nauwelijks.

GolfAlliantie 2020

GolfAlliantie 2020

Ook voor de GolfAlliantie werd 2020 niet het jaar dat wij er vooraf van hadden verwacht. En dat is dan een behoorlijk understatement!

Bedankt!

Bedankt!

Het jaar loopt op zijn einde, maar eerst nog de Kerstdagen. Wat voor een jaar was dit? Er stond voor iedereen één woord centraal: Covid…

Een club waar muziek in zit en nog veel meer…

Een club waar muziek in zit en nog veel meer…

Gré de Heer is al vanaf het eerste uur lid van de HGC ‘Overbrug’. Iedereen kent haar als caddiemaster en als secretaresse van de Redactiecommissie van het clubblad Evergreen, maar in het bijzonder als pianiste in het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond.

Een bijzonder jaar…

Een bijzonder jaar…

Wat een bijzonder jaar is 2020 voor ons allen geweest, niet in de laatste plaats door het onverwachte Covid-19 virus dat de wereld heeft doen veranderen en waar onze geliefde golfsport flinke hinder van heeft ondervonden.

Wat een seizoen!

Wat een seizoen!

Terugblikkend op het afgelopen seizoen kunnen we alleen maar vaststellen dat we een bijzonder jaar achter de rug hebben. Het golfseizoen startte met een lege golfbaan, maatregelen om te bezuinigen en niemand die ons kon vertellen wat nu de echte gevolgen zijn van deze pandemie.

De ledenenquête 2020

De ledenenquête 2020

In de ledenvergadering van januari 2020 werd besloten tot het instellen van een werkgroep, bestaande uit een aantal leden en een afvaardiging van het bestuur, die plannen moest ontwikkelen om HGC ‘Overbrug’ als vereniging structureel te verbeteren. Gaandeweg de bijeenkomsten van die werkgroep werd besloten om een enquête onder de leden te houden, zodat ook zij de mogelijkheid kregen wensen en suggesties te uiten voor het nog aantrekkelijker maken van onze vereniging.

Baannieuws

Baannieuws

Nu het groeiseizoen voorbij is, is het weer tijd voor wintertees en zijn er bij vorst wintergreens. Om de baan zoveel mogelijk te sparen worden de wintertees op willekeurige plaatsen gezet.

Pin It on Pinterest