Evergreen

Digitale Evergreen

Digitale Evergreen

Het eerste half jaar proefdraaien zit er op. Gestart met een systeem van nieuwsbrieven en ook nog twee nummers van een gedrukte versie van de Evergreen. Ja, het zal even wennen zijn, maar de papieren versie komt niet meer in de brievenbus van onze leden.
Het bestuur stelt zich voor…

Het bestuur stelt zich voor…

Deze al drie jaar lopende rubriek heeft de afgelopen jaren alle bestuursleden al aan het woord gelaten. We gaan dan ook een nieuwe fase in waarin we afwisselend een bestuurslid aan het woord laten en de andere keer een interview houden met het voltallige bestuur.
Business Trophy vierde ronde

Business Trophy vierde ronde

Met een kleine 80 golf(st)ers zijn we vanaf 11 maart begonnen aan een nieuwe wedstrijdvorm: het Mixed Matchplay Kampioenschap. Gezien het grote aantal inschrijvingen hebben we besloten het kampioenschap te verdelen in twee categorieën.
President’s Cup

President’s Cup

De baan ligt globaal gezien tussen het Amsterdam-Rijnkanaal en de A27 in een polderlandschap. Er is een mooi clubhuis en in de receptie zitten op alle dagen caddiemasters, die in dienst bij de club zijn. Omdat de contributie voor onbeperkt speelrecht € 1.215,= is, bijna € 500 meer dan die bij ons, beschikt de club over voldoende financiële middelen.
Strokeplay kampioenschap

Strokeplay kampioenschap

Zondag 7 juli 2019 kan weer worden bijgeschreven als een van de hoogtepunten van dit nog lopende golfseizoen van HGC ‘Overbrug’. Een voorzitter die de leden uitnodigt om met hem te spelen om het felbegeerde blauwe club-colbertje, toebehorend aan de winnaar van deze prestigieuze wedstrijd.

Wilt u adverteren op onze website of wenst u nadere informatie?

Neem contact op met Fons Jacobs van de Redactiecommissie via het contactformulier.

Pin It on Pinterest