Evergreen

HGC ‘Overbrug’ bruist

HGC ‘Overbrug’ bruist

In zijn afscheidstoespraak somde voorzitter Jan Romme tot slot nog enige wensen van het bestuur op. Dat waren het verkrijgen van de B-status, een eigen clubhuis, nieuwe oefenfaciliteiten en de grond van de familie Verschure aanschaffen om de baan verder uit te breiden. De gemaakte vorderingen hierover komen in de loop van dit stuk aan de orde.

Lintjesregen

Lintjesregen

In dit corona-jaar is alles anders dan gebruikelijk. Wat bleef is de toekenning van koninklijke onderscheidingen aan hen die het hebben verdiend. Maar dit jaar geen feestelijke uitreiking van deze onderscheidingen maar een telefoontje van de burgemeester dat het Zijne Koninklijke Hoogheid heeft behaagd ….

Tien

Tien

Als we iets missen de laatste weken is dat niet alleen het golfen, maar ook ons clubhuis. We missen het geneuzel over de gemiste puts, de verkeerd toegepaste regels, de foutieve tellingen, de bewogen ballen en andere redenen waarom we zo slecht hebben gescoord. Het is de totale ambiance in ons clubhuis die we nog het meest missen.

Open brief

Open brief

Beste meneer Rutte, Begrijpt u het nog? Lege golfbanen. Aan huis gekluisterde `bejaarden´. Geen bezoek kunnen ontvangen. Nauwelijks of niet de straat op. Geen bezoeken aan parken of bossen.

Natuur in de baan

Natuur in de baan

Vanaf 16 maart 2020 is onze golfbaan met onmiddellijke ingang gesloten, dit vanwege het Coronavirus. Een aantal actieve golfers heeft op de valreep iets speciaals waargenomen…

Van visie naar realisatie

Van visie naar realisatie

In ´HET BEGIN´ hebben wij gezien dat het bestuur a.i. van een op te richten Helmondse golfvereniging er in minder dan een jaar in slaagde dit te realiseren en eveneens een 9-holes baan wist te regelen voor haar leden.

Wilt u adverteren op onze website of wenst u nadere informatie?

Neem contact op met Fons Jacobs van de Redactiecommissie via het contactformulier.

Pin It on Pinterest