Nieuws

Natuur in de baan

Natuur in de baan

Wellicht is het u al opgevallen, maar in de periode dat onze golfbaan was gesloten hebben Ben Manders en Tijn van Dommelen een groot aantal nestkastjes, resp. vogelhuisjes, opgehangen.

De baan is weer open!

De baan is weer open!

Het leek wel maanden geleden dat we konden golfen. Maar op zaterdag 20 februari was het weer mogelijk om ons golfspel weer te beoefenen. Met behulp van de weergoden en dankzij onze greenkeepers lag de baan er weer goed bij.

Wedstrijdkalender 2021

Wedstrijdkalender 2021

Hoewel Koning Winter nog volop aanwezig is in ons land is er achter de schermen weer hard gewerkt aan een mooie en uitdagende wedstrijdkalender voor het nieuwe seizoen. Een seizoen waarbij het op dit moment nog totaal onduidelijk is hoe we een mogelijke wedstrijdkalender kunnen invoeren.

ALV – 9 februari 2021

ALV – 9 februari 2021

De Algemene Ledenvergadering van 9 februari 2021 werd online georganiseerd; een unicum in de geschiedenis van HGC ‘Overbrug’ en nodig vanwege alle maatregelingen omtrent het coronavirus.

Opteeën verplicht!

Opteeën verplicht!

Het winterseizoen ingegaan. In deze periode is de baan extra kwetsbaar en gevoelig voor schaden. Het gras herstelt zich dan nauwelijks.

GolfAlliantie 2020

GolfAlliantie 2020

Ook voor de GolfAlliantie werd 2020 niet het jaar dat wij er vooraf van hadden verwacht. En dat is dan een behoorlijk understatement!

Pin It on Pinterest