Nieuws

Sint-wedstrijd

Sint-wedstrijd

Het was een prachtige climax. Terwijl de eerste inschrijvingen schoorvoetend binnenkwamen, met in eerste instantie 17 deelnemers, druppelde het naar 29 en door de weersafhankelijke deelnemers wat meer bedenktijd te geven en een inspirerend gedicht van de Sint kwamen we toch nog op 47 spelers.

Lady of the Year 2019

Lady of the Year 2019

Iedere dinsdagochtend maken de dames van HGC ‘Overbrug’ zich op voor een gezellige, spannende wedstrijd. En steeds weer proberen in de buffer te spelen of misschien een keer zό goed eindigen dat je je handicap verlaagt!

Tien

Tien

Het jaar loopt teneinde. Een mooi moment om even achterom te kijken. 2019 is het eerste volle jaar dat het echtpaar Madeleine en Bob ons clubhuis beheren.

Ingebedde bal

Ingebedde bal

Per 1 januari 2019 spelen we volgens nieuwe golfregels. Een van de aanpassingen betreft de regel voor een golfbal die ingebed is in de grond.

Redactioneel

Redactioneel

Ik weet niet hoe het u vergaat, maar voor mij geldt dat ik aan het einde van dit seizoen kan terugblikken op een mooi golfjaar. Niet wat betreft mijn golfsuccessen. Daar praat ik liever niet over. Maar wat betreft het clubgevoel mag je toch spreken van een mooi jaar.

Pin It on Pinterest