Nieuws

De wereld staat op z’n kop door het Coronavirus

De wereld staat op z’n kop door het Coronavirus

De verspreiding van het Coronavirus heeft grote invloed op het maatschappelijk leven en de sport. Sportclubs zijn gesommeerd tot en met 6 april de deuren te sluiten; bestaande maatregelen worden tot genoemde datum verlengd.

Redactioneel

Redactioneel

We staan aan het begin van weer een nieuw golfseizoen. De wedstrijdcommissie heeft een aantal voorstellen gedaan om een heel attractief wedstrijdprogramma op te stellen.

Tien

Tien

De winter zit er bijna op. Nou ja, winter. Veel vorst is er (nog) niet geweest en ook sneeuw hebben we niet gezien. Daardoor kon er wel veel worden gegolfd. Ook TIEN ontwaakt uit de winterslaap en Bob en Madeleine kijken uit naar het nieuwe seizoen. Na 1 maart gaat ons clubhuis ook op maandag weer open.

Het begin

Het begin

Op de algemene ledenvergadering van de Helmondse Mixed Hockey Club, september 1988, kwam de oprichting van een golfclub in Helmond ter sprake. Dat kwam mede voort uit het feit dat HMHC te kampen had met een behoorlijke terugloop van het aantal leden. Om de velden goed bezet te houden zou zo’n golfclub mogelijkheden bieden.

Golfalliantie – Samen sterker

Golfalliantie – Samen sterker

HGC ‘Overbrug’ is nu al weer twee jaar lid van de GolfAlliantie. Tijd om eens te gaan praten met onze voorzitter Wim van de Westerlo over het begin van onze deelname, enkele cijfers en over mogelijke ontwikkelingen binnen de Alliantie.

Algemene Ledenvergadering

Algemene Ledenvergadering

Ongeveer 80 mensen waren naar de Algemene ledenvergadering gekomen. De planning van deze vergadering is in de afgelopen jaren een paar keer verschoven van een voorjaars- naar een najaarsvergadering en weer terug.

Nieuwjaarswedstrijd businessclub

Nieuwjaarswedstrijd businessclub

De weersomstandigheden waren ons dit jaar goed gezind, zodat we onze businessleden weer eens konden onthalen op een wedstrijd met aangeklede borrel.

Nieuwjaarsreceptie HGC ‘Overbrug’

Nieuwjaarsreceptie HGC ‘Overbrug’

Een kleine honderd leden waren aanwezig op de Nieuwjaarsreceptie van onze golfclub. Bij binnenkomst werd je opgewacht door het voltallige bestuur dat je het beste voor 2020 wenste.

Van de voorzitter

Van de voorzitter

In de laatste Algemene Ledenvergadering is het nieuwe beleidsplan ´Blik Vooruit 2019-2024´ gepresenteerd. Het uitgangspunt is dat wij als HGC Overbrug een echte ‘verenigingsbaan’ wensen te blijven.

Pin It on Pinterest