Jeugd

Golf is cool en allang geen individuele sport meer!

We hebben een actieve jeugdafdeling, bedoeld voor de jeugd van 6 t/m 21 jaar.  We zijn er trots op dat we een groot aantal jeugdspelers hebben in alle leeftijdscategorieën. Al deze jongens en meiden maken gebruik van de trainingsfaciliteiten, onder de bezielende leiding van de golfpro. Daarnaast proberen we het spelen op de baan vanaf het begin te stimuleren.

Er worden regelmatig wedstrijden georganiseerd, afwisselend op vrijdagavonden en zondagochtenden. Ook voor de meer fanatieke spelers is er voldoende uitdaging, want we zijn actief met een of meerdere wedstrijdteams. In 2016 is zelfs een team kampioen geworden!
Voor gegevens over het lesprogramma en verdere bijzonderheden voor jeugdleden? Ga naar Leden Login >> Commissies >> Jeugdcommissie.

Voor foto’s van jeugdevenementen? Ga naar Leden Login >> Golfclub >> Fotoalbum leden.

Jeugdlid worden?

De kosten om te golfen zijn voor de jeugd niet hoog, want voor €195 worden ze al jeugdlid. Hiervoor krijgen ze in de periode van maart tot en met oktober in groepsverband golflessen van onze golfpro. Ze kunnen op de baan spelen na het behalen van de baanpermissie en later het GVB.

Pin It on Pinterest

Share This