Local Rules

Local Rules

Buiten de baan (Out of Bounds)

De grens van Buiten de Baan wordt gemarkeerd door met palen met witte kop of witte band.

Grond in bewerking en abnormale baanomstandigheden

GUR wordt aangegeven door een blauwe lijn en/of blauwe paaltjes. Bij een belemmering door GUR is de speler verplicht deze te ontwijken, volgens Regel 16-1f zonder straf.
Abnormale baanomstandigheden gemarkeerd met een witte lijn mogen worden ontweken volgens Regel 16-1b.

Hole 9/18 Droppingzone voor onspeelbare bal

Indien een bal wordt gevonden in de struiken links of achter de green van hole 9/18, mag de bal onspeelbaar worden verklaard en heeft de speler een extra mogelijkheid. De speler mag met bijtelling van één strafslag een bal droppen in de droppingzone links achter de green. De droppingzone is gemarkeerd met een bordje, zoals bedoeld in regel 14.3.

Hindernissen

Het gebied binnen de rode hindernis gemarkeerd door rode paaltjes met groene koppen is verboden speelzone. Een belemmering door deze verboden speelzone moet worden ontweken volgens Regel 17-1e.

De rode hindernissen aan de buitengrens van de baan bij hole 3/12, 4/13 en 5/14, gemarkeerd door rode palen met groene kop, zijn maar aan een zijde gemarkeerd en strekken zich tot het oneindige uit.

Algemeen

Overtreding van een plaatselijke regel is: een algemene straf. Afstand markeringen zijn gemeten over midden fairway tot midden green. Vermijd langzaam spel, laat op tijd door en speel volgens Ready Golf.

Temporary Local Rules

Geen

 

31 mei 2023

Pin It on Pinterest