Helmond Open 2019

door 9 september 2019

Beste Leden,

Zoals jullie op onze site onder ‘wedstrijden’ kunnen zien zijn we op dit moment het aantal van 100 deelnemers al gepasseerd en we hebben nog ruim drie weken voor de boeg.
De komende dagen wordt er nog de nodige publiciteit gegeven aan deze aangeklede golfdag met een keur aan prijzen en we verwachten ook een groot deelnemersveld met zowel veel eigen leden als ook gastspelers die kennis komen maken met onze baan en onze vereniging.

Graag attenderen we jullie erop tijdig je deelnamekosten te voldoen omdat die als definitieve inschrijving geldt, horeca is inbegrepen in de deelname kosten dus mag maar hoeft niet separaat aangevinkt te worden.

Met vriendelijke groet en tot de 29 september.

De commissie Helmond Open,
Hein Ottenheijm, Leon van Zon en Willy Giesbers

Pin It on Pinterest

Share This